U kunt bij mij terecht voor een lederen tas. Dit kan een tas zijn die ik heb gemaakt en te koop aanbied. Misschien heeft u bij mij een tas gezien, die u liever in een andere kleur wilt of heeft u zelf een idee voor een tas of wilt u iets op maat. Ook dit is mogelijk.

Informeer bij mij naar de mogelijkheden of vraag hieronder vrijblijvend een prijsopgave aan.

Wilt u langskomen, dan graag op afspraak.

Vraag offerte aan

Interesse in een lederen tas? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wil ik u vragen het formulier zo specifiek mogelijk in te vullen.

Ik zie uw aanvraag graag tegemoet en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Algemene gegevens

    Extra informatie lederen tas

    Velden met een * zijn verplicht.